About

Welcome. You have arrived here, because you clicked “about”. Logically as it might seem, this page is about me, however, it’s in swedish. Sorry.

Född i Malmö, och uppväxt i stadsdjungeln 50m ifrån Triangeln bestämde sig mina vårdnadshavare för att det var dags att flytta till en mindre stad. En plats där gräset fanns i trädgården enbart ett stenkast bort – inte i en park genom en kilometer galna bilister.

Här bor jag än idag, även fast jag kommer in till Lund dagligen p.g.a. mina studier. Lika tråkigt som Naturvetenskap må låta, lika hårt är det att studera. Även då jag inser att ni mycket väl vill skänka era sympatier till mig, så måste jag avstå ifrån att publicera min hotmail här. Jag orkar inte med galna, brunstiga, tonårsflickor.

Lämna en kommentar istället.

Jag har alltid gillat människor. Nu låter jag lite som Captain Obvious – alla gillar människor, och ofta älskar man ett par stycken – men jag menar mer att jag är intresserad av folk i allmänhet. Psykologi för de flesta är ett skolämne som man läser men aldrig riktigt absorberar. Jag har ännu inte läst Psy A samt B, även då jag kommer inom en snar framtid, utan jag har studerat själv. Psykologi, Social Engeneering, Socialdynamik samt Neurolinguistisk Programmering är ett par läror jag har bekantat mig med.

Teknik är även intressant utifrån mitt perspektiv. Mitt senaste projekt är väl, förutom det vanliga hackandet, en Batteri-USB-laddare – fullt kompatibel med din iPod. Intresset började i otroligt unga dar, mestadels via TV-spel. Övergången till datorspel var en vinst, då jag aldrig har rört en konsoll sedan dess (förutom Guitar Hero på fester, sjukligt kul). Med datorspelen kom även 3D-modelling samt mapping, vilket resulterade i att jag har modeller av egenskapade vapen och har en CS:S-bana av min högstadieskola.

Media är intressant, hur man kan fånga objekt på bild, hur man kan få simpla färger att representera mening. Photoshop har alltid funnits i mitt liv, dock är det väl först nu på senare tid som det har blivit aktuellt att kalla migsjälv bra, som användare. Den tjänstgörande kameran kunde ha varit av en bättre modell, dock jobbar jag – som alla andra – mot en budget. Jag hoppas att en dag ha en pro-kamera. Notera hoppas, det är mannen bakom kameran som gör skillnaden, inte kameran i sig självt.

2 thoughts on “About

  1. Malmö är trevligt och din självbiografi är intressant. Tack för Antrim Escape 2 Detaljer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>