Onecig

När folk talar om att sluta röka så är “svårt” ett nyckelord. Det är svårt. Väldigt svårt. Men vad är det som egentligen är så svårt? Det är delat – vissa saknar nikotinruset medan andra saknar känslan av att röka. De flesta saknar väl båda, vilket gör att sluta röka ännu svårare. Så vad är Onecig?

I fredags fick jag hem min alldeles egna Onecig! Det är en så kallad elektronisk cigarett (e-cig). Låter rätt konstigt när man säger det – elektronisk cigarett. Poängen med – och styrkan i – Onecig ligger i att man kan fortsätta med vanan, men fimpa begäret. Har man en Onecig blir rökstopp alltså inte lika hemskt. Sen är det en förträffligt cool pryl också, om man nu är som mig och älskar teknik.

När man slutar röka kan det vara svårt att hålla rökstoppet. “Hänger du med ut på en cig”? Jotack, då är man fast igen. Eller? Jag testade min Onecig nu i lördags och det var ett bra sätt att kunna hänga med ut “på en cig”, utan att få i sig nikotin. Lite konstigt kändes det väl i början, men man vänjer sig. Tror inte att polarna hade märkt något om jag inte berättade att det var en Onecig jag hade i näven.

När jag rökte fanns det inget bättre än en kaffe och en cig – och vad ska jag använda händerna till om jag inte har en cig?  Den ena går till koppen och den andra går till… tja, nu går den i vart fall till min Onecig. Vanor är svåra att bryta, tur att det är så mycket enklare att ändra dem istället.

Bästa produkten på länge! Ta en koll på deras hemsida!

onecig

Join the Conversation

3 Comments

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Om fingrarna vill leka med en cigarett, men du inte vill fortsätta röka… då kan onecig fungera väl. Den kan hjälpa dig med själva vanan. Däremot lindrar den inte abstinensen.