Pryttlar (mycket roligare att säga än prylar, try it!), kan delas in i tre stora kategorier:
De jag gillar och tänker köpa, de jag gillar men inte kommer köpa samt de jag hyser avsky för. Här kommer ett par pryttlar som jag absolut inte kommer att lägga pengar på (även fast jag i smyg faktiskt vill *^_^*):

#1. T-qualizer-tröja. Visst må den se fancy ut, och visst gillar vi alla blinkande grejer - that said, jag kommer inte köpa en. Den enda gången dessa tröjor verkligen passar in är på DreamHack eller liknande, där alla verkligen är übern3rdz. På ditt lokala diskotek skulle du enbart se ut som en malplacerad tönt (glöm inte propellerkepsen!). Eller attentionwhore. Välj själv.

#2. Spionpryttlar. Tändare som har inbyggda kameror, mynt som är ihåliga såväl som fåniga hörapparater är ett par av de tillgängliga artiklarna. Seriöst, vem spenderar pengar på det här? Sure, jag hade inte hade något emot att ha en uppsättning pennor med försvinnande bläck... men spendera pengar på det? Icke sa Nicke. (o andra sidan hade det varit roligt att skriva ner vilka sidor man ska ha på ett prov med en sådan penna och ge till en mindre omtyckt klasskamrat :'D!)

#3. Trådlöst lasertangentbord. Eller hur skulle det vara sjukligt skönt att skicka SMS med den här pryttlen? Eller så köper man bara en iPhone istället för att spendera $200 på den här :'D.

#4. RFID-säker plånbok. Title says it all - det är en plånbok som skyddar dina RFID kort ifrån avläsning. RFID är en teknik för trådlös kommunikation, exempel är säkerhetskort (ej magnetremsa) samt skånetrafikens nya JoJo-kort. Nackdelen är att man kan läsa av dessa kort även om man inte vill det själv - därav behovet till en paranoid typ utav plånbok.

#5. Das Keyboard - tangentbordet för ze l33tz! Tangentbordet är utav prima kvalité, med undantaget att det saknar text. That's right - inga bokstäver är utsatta. Klia dig på skallen och undra varför någon vill ha ett sådant skrivredskap... well - 1337 är 1337. Det är punkass hursomhelst. Nackdelen är att man måste memorera exakt alla tecken. Hur man gör ett utropstecken! eller ett frågetecken? kommer väl vi alla ihåg... men hur är det med }$ och µ?