Mitt äventyrsspel

Nyss lämnade jag in min näst sista uppgift inom objekt-orienterad PHP-programmering – ett äventyrsspel. Bilden som följer visas när man klarar det (super-svårt)! Länken dit finns på min Facebook; vill du testa men inte känner mig får du be om länken i kommentarfältet under (ange epost). Har rätt mycket osäker kod på BTH’s servrar, vill inte leda Google dit D: …

Nu är det dags att lägga på ett kol och slutgöra översättningsjobbet. Borde egentligen ha sträckjobbat och avslutat det, men det är svårt att göra det när man vet att man har tid kvar på deadline’en.

Senare idag tänkte jag skriva lite om tips för hur man slutar röka, och vilka hjälpmedel som finns att ta till när man slutar röka.

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.