Lite om den gångna veckan. Vad har hänt? Är jag död? Nej, givetvis inte. Men vem vet, kanske jag hade dött av uttråkning när Skånetrafiken var 3,5h försenade.

Den 8 April var jag och polaren Henrik på BTH (Blekinge Tekniska Högskola) och kikade runt. De nya lokalerna på BTH är fräscha, kanske därför öppet hus hölls just där. Trevligt var det i alla fall, om man bortser att lunchrestaurangen stängde efter lunch (tro lo lo!). Kristian fick jag också träffa, se hur han hade det i sin konstigt luktande korridor. Är väl där jag ska spendera ett par år snart.

Skånetrafiken (och dess kusin i Blekinge) kan skämmas över deras dåliga logistik. Först kunde jag inte ta planerat tåg hem då det endast fanns en biljettautomat på stationen och kön var enorm. Sen får man ju inte köpa biljett på tåget längre (med godtagbar anledning kostar det 100kr mer ändå), så det blev att ta en lunch istället. När jag var på rätt tåg fick jag reda på att det skulle stanna i Bromölla på grund av stormen och nedblåsta träd. Ersättningsbussarna såg man inte röken av, och i Kristianstad var det ännu mer förseningar och tågstrul. Till slut kom mina fantastiska föräldrar och hämtade oss. Tur det.

Hur svårt är det att få saker att flyta på? Irriterad blir jag när man får noll information angående det som händer och behöver vänta på bussar som aldrig kommer.