En fras som jag har börjat fatta otycke för den senaste tiden är "Är du osäker i din sexualitet". Den används till exempel så här:

- Sitt i mitt knä
- Nej, jag vill inte
- Vadå, är du osäker i din sexualitet?

Jag förstår att det egentligen började som ett harmlöst skämt, men i och med att folk har börjat överdriva användningen så har det förlorat sin humor. Numera är det mer utav en fras som används för att etablera någon form av social dominans.

Låt mig förklara. Det finns ingen väg ur detta argument. När någon har sagt det kan du antagligen ge upp, och sätta dig i personens knä - vilket gör dig till en knähund... eller så säger du att du är säker och får svaret "Yeaeeeaaaah riiiiiight".

Jag menar, om jag gillar katter, och därav inte vill ha en hund - är jag då osäker på vilket husdjur jag vill ha?
Ska man rent logiskt hårddra det här så har att sitta i någons knä absolut inget med ens sexualitet att göra whatsoever.

Men det handlar inte alltid om småsaker. Vissa tjejer gillar att strula runt med andra tjejer, och använder retandes frasen mot killar som inte gillar att göra det med andra grabbar. Inte för att jag förstår hur man kan vara osäker på sin sexualitet om man inte är bekväm med att kyssa andra killar. Det är lite som att vara osäker om man är vegiterian eller inte om man inte vill äta kött.
Det är klart som fan att man är vegiterian då, lika mycket som man är hetero om man inte tänder på att strula med personer utav samma kön.

Samma logik uppträder när man säger "om du inte gör detta så är du en fegis". Man antar att man måste göra något för att bli eller vara något som inte alls har med saken att göra. Är jag feg om jag inte ställer mig på tågrälsen och hoppar undan precis innan tåget slår i mig? Eller är jag bara en stor idiot?

Tänk så mycket bättre världen hade varit ifall vi kunde använda ett vanligt språk. Då slipper vi idioter som tror att de måste göra saker för att få andras bekräftelse.