Lan, lan, lan

För ett par timmar sedan kom jag hem från ett LAN-party hos min kompis. Utöver det vanliga spelandet (SC2, WC3, LoL, Q4, MC) så blev det även en del Guitar Hero – trevlig addition. Fast handleden misstycker nog.

Godis och snacks är något jag på de senaste LAN’en aldrig fått riktigt rätt på. Jag införskaffade 5L cola, Gifflar, Pringels och energidricka… men konsumerade knappast allt. Back in the day åt vi grasiösa mängder godis, något som tydligen har avtagit. For the best, I reckon. Men det kändes lite fel att slänga en fjärdedel.

Om någon på LAN’et saknar listan, eller om någon annan vill ha en skön mix av LAN-musik så har vi spelningslistan här:  http://open.spotify.com/user/cybesystem/playlist/6I14SpCEev8kaV8wTLSLOL

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.