För inte så länge sedan skickade jag in min ansökning till högskolan via Studera.nu. Det är - som så många andra - en väldigt udda sida där man inte riktigt hittar. Det tar ett tag att komma rätt, och vid ett par tillfällen använde jag faktiskt Google och sökte på det jag ville åt istället för att försöka navigera på Studera.nu. Allt som allt är det en bra webbplats, är antagligen svårt att ha en så stor sida och samtidigt göra den lättåtkomlig.

Jag sökte en massa kurser men alla är IT-relaterade. De tre första är på Blekinge Tekniska Högskola (BTH), och jag hoppas innerligt att jag blir antagen på mitt första eller andra val. Med mina poäng och vad jag förstår är fjolårets intagningspoäng så bör det inte vara ett problem... men skit kan ju hända. Men om skiten inte träffar fläkten går det som på räls. Även kollat in studentboende och gjort intresseanmälningar.

Pepp!