Behöver man verkligen en brödrost? Jo, det gör man nog... men hur skiljer man mellan saker som behövs och saker som inte behövs? Vad som är nödvändigt och vad som är onödigt?

Jag sitter och pillar på inhandlarlistan. Det närmar sig - flytten närmar sig. Listan är lång och har många saker som krävs, medan andra enbart underlättar livet. Mest funderar jag på tekniken som måste inhandlas: router, skärm och kanske en laptop. Dyra saker som underlättar, men knappast nödvändigt.

Av någon anledning har jag tappat lusten till att jobba på Smygfjärt.se, nytt blogtema samt andra projekt... vet inte varför. Får ta ett tag och avsluta saker och ting nu innan jag flyttar.

Coffe var god nog att vara värd åt "utflyttningsfesten". Lite mer fest och lite mindre diskussion tror jag, men allt i god anda. Tre kära vänner, varav även Coffe, ska också upp till Karlskrona. Trevligt att ha vänner med sig in i det okända.