Nu sitter man här - hemma från DreamHack. "Det är bögarnas fel", som Grotesco skulle ha sagt, eller i vart fall sjunga. Jag har för mig att den låten spelades på DH, men är icke säker. Någon har formaterat C:, antagligen herr sömnbrist. Järnspikar också.

Nedan följer spelningen av SMK ("sug min kuk" som bandmedlemmen så fint påpekade):

På dreamhackmedia's kanal kan man se en hel del skit. Moving on...
Banden som höll koncert var Den svenska bjornstammen, Slagsmålsklubben, 250kg kärlek, Yersinia och Adept. Sen kom Lillasyster och säkert något annat band förbi och spelade visor. Hade ingen aning att Lillasyster var där, hörde musiken i D-hallen men trodde det var någon som hade önskat låten. Ser man på.

Bakfyllan håller på att lätta, börjar känna mig mänsklig igen. Under tiden jag var hög på koffein var det rätt trevligt, men fukkat. Jag såg saker som inte fanns i kanten på synfältet (i.e. vind i mitt hår såg ut som någon gick mot mig). Emellertid glömde jag bort att mina ben fanns, tappade helt känseln i dem, väldigt förvirrande. Sen glömde jag tidvis bort var jag satt. Koffein och sömnbrist är en episk kombination.

Nej, nu är det dags att fortsätta se film. Hårddisken är maxad till fullo (IPRED NOTICE: givetvis är det familjebilder som jag bara laddade ner från kompisarna). Host.