En bekant till mig, Johannes (länk hittar ni till höger), har börjat med ett koncept som jag tycker är riktigt fräsigt. Jag har ingen aning om han har snott idén från någon annan men han är i vart fall en av de få som kör seriöst med det. Vad talar jag om? Project of the day!

Vad det går ut på är att du ska tänka ut och genomföra ett projekt per dag. Det behöver inte vara något stort, men det ska vara något. Du kan välja allt mellan himmel och jord - exempelvis koda ett litet flashspel, göra en bild, ta en bild, rita en teckning, göra en ljudslinga eller se jesus i kaffesump och skriva om det.

JoltJokern filar även på ett sätt så man kan ladda upp och ha en portfolio över alla ens projekt. Pretty sweet. Nej, nog med hur jag gillar konceptet och mer om vad det har med min blogg och din lästid att göra.
Från och med idag ska jag skapa något awesome varje dag (observera att awesomeness kan variera från dag till dag och dess nivå behöver inte spegla den nivå av super-awesomeness som jag har). Första bidraget är en bild på mig och Nicklas, när vi leker gentlemen. Pluspoäng till den som sätter en bra bildtext. Cheers!