Jahopp, då har man överlevt Hjärtslaget. Andra utlandsfesten, andra helgen fylld av phestande tillsammans med studenter från vitt spridda områden.

Allt som allt var väl Hjärtslaget lyckat i min mening. Jag hade kul, andra hade kul, alla festade och var glada. Ska jag jämföra med Spiik så var Hjärtslaget faktiskt sämre. Små saker som irriterar; gamla tanter som skriker på en, att man inte får sitta inomhus och lugnt sippra på en kall öl, kall mat på sittningen (i och för sig var inte maten på Spiik bättre).

Men småsaker ska inte låta som klagande! Det har varit en väldigt kul helg. Enhörningar gick på vift och fick kondom på hornet, Trumman kom in på Kåren, Fido spatserade stolt omkring med sin egna dônk, Slurp köpte en luftmadrass och PacMan berättade historier om ligan som tog sönder hans skor. När dagen kom till sitt slut somnade man till 404's godnatthistorier i skenet av en taskig taklampa.

Do approve!