Förkylning på förkylning. Antibiotika i pillerform och sedan antibiotika i form av ögonsalva. Bakterier. Virus. Skit. Mög.

Jag börjar bli riktigt less på att vara sjuk. En sjukdom avlöses av en annan, ty immunförsvaret hinner inte återhämta sig emellan återinsjuknandena. Det går att skämta om hur man tycker synd om sig själv, eller hur less man är... men efter att ha mått skit i närmare en månad så slutar det vara på skoj. Tiden mellan sjukdomarna - då jag faktiskt var frisk - spenderades på att sluta röka. Så sjuk har jag inte varit hela tiden... men dåligt har jag mått.

Blir inte bättre av att mina ansvarsområden kräver mig av samma grad, oberoende om jag är frisk eller inte. Projektet ska vidareutvecklas. Amazon-servrar ska konfigureras. Filsystem ska skrivas. Bokningar ska registreras. Det fungerar ett tag, men efter totalt tre veckors sjukhet så börjar man sega efter. Det går helt enkelt inte att jobba på för fullt när man snörvlar och hostar.

Nä, dags att göra en kopp te.